Idei si resurse

seo wordpress

SEO pentru site-uri Wordpress

SEO sau Search Engine Optimization este o componenta absolut necesara a marketing-ului online modern. Nu vom intra in detalii despre ceea ce presupune o campanie SEO, deoarece este un subiect deja dezbatut intens pe multe site-uri si in multe tutoriale. In acest articol vom discuta punctual despre ce inseamna optimizarea SEO...

Mai multe
ads

De ce este important sa apelam la serviciile unui expert AdWords?

Campaniile Google AdWords reprezinta o modalitate foarte eficienta de a promova produse si servicii cu un cost relativ scazut, dar cu o conditie de baza: sa fie gandite si implementate corect, iar apoi sa fie coordonate cu responsabilitate. Desi pare simplu, nu este intotdeauna asa.

Mai multe
ads

Voucher AdWords - cum, cand si pentru ce?

Voucherul Google AdWords este un instrument eficient de amortizare al unei campanii de publicitate prin cunoscuta platforma Google. Asemenea vouchere pot fi primite la deschiderea unui cont AdWords nou, la demararea unei campanii, dar si prin utilizarea unor servicii sau inregistrarea pe site-uri terte, partenere Google.

Mai multe
ads

Google AdWords si/sau Bing Ads?

In ce priveste Google AdWords nu mai este necesar sa precizam detalii, din moment ce reprezinta un instrument de publicitate online extrem de uzual, folosit la nivel global. Insa nu multa lume cunoaste detalii despre Bing Ads.

Mai multe
anunturi extinse adwords

Expanded Text Ads: Singura optiune Google AdWords incepand din 2017

Oficialii Google au decis: incepand cu data de 31 Ianuarie 2017, singura optiune pe care platforma AdWords o va pune la dispozitia utilizatorilor sai este Expanded Text Ads, in traducere libera Anunturi Text Extinse.

Mai multe
promovare-google

Succesul Afacerii Online prin Google Adwords

La momentul actual, este un fapt bine cunoscut ca serviciile de publicitate online Google Adwords sunt un criteriu definitoriu in succesul oricarei afaceri in mediul online.

O campanie in Adwords si Reteaua Display, bine pusa la punct nu poate lipsi din strategia de marketing si publicitate moderna al nici unei companii ce doreste sa isi promoveze cu succes serviciile ...

Mai multe