O agenţie creativă de marketing digital, focusată pe rezultate

Descoperă împreună cu noi soluţia de marketing optimă pentru afacerea ta!

 

Research și Planificare

Campanii Google Ads

Social Media Marketing

Servicii SEO Integrate

linkedin facebok google

Bună! Dă-ne voie să presupunem că prezența ta aici nu e din pură întamplare. Corect? Hai să ne cunoaștem!
Suntem Optimpro, o agenţie de marketing online, născută din pasiune.

Ce putem face pentru sau împreună cu tine? Pe scurt:

Marketing transparent și măsurabil, în locul potrivit

Ce înseamnă asta? Considerăm că acel marketing care nu este măsurabil, cuantificabil și nu are un scop clar definit, nu este marketing, ci efort și resurse irosite sau mai pe românește, frecție la picior de lemn.

Scopul marketingului e să „ia de mânuţă” un potențial client din punctul în care conștientizează că are o problemă și caută soluții, până în acel punct când devine un promotor și ajunge să faca reclamă prin viu grai.

Și pe bună dreptate, cel mai bun marketing este cel viral, prin recomandări. Este marketingul cel mai eficient din orice punct de vedere. Zis și făcut. Şi … de unde începem?

Regula #1 a promovării online spune așa: fă oferta potrivită, la momentul potrivit, în locul potrivit. Așa că hai să te luăm de mânuță și să îți facem o ofertă. Ce zici? Vrem să te ajutăm să îți crești afacerea. Banii, viața sau … mustața. Sau vânzări? Așa deci …

Oferta și garanția agenţiei:

În funcție de indicatorii de performanță stabiliți de comun acord, dacă după perioada de campanie nu se simte o creștere semnificativă sau rezultatele au fost departe de așteptări, fie că vorbim de trafic, contacte, vânzări sau oricare ar fi KPI-ul acela, ai încă o lună complet gratuită. Desigur, avem și condiții, care se vor stabili de la început, în special de natură tehnică. Sună echitabil?

Sesiune de consultanță gratuită și discuții inițiiale, de aprox. 30 min.
(în funcție de disponibilitate)

Cronică de marketing, adică lectură placută!

Articole, noutăţi, resurse utile de marketing și alte cele …

Studiu de caz

Lavanda de Romania

Lavandă de România este un proiect pornit din dragoste pentru natură, de o tânără familie de lângă Timişoara.

Fiind inspiraţi de câmpurile de lavandă provensale, după ce au acumulat o experiență vastă în cultivarea și procesarea lavandei, aceştia au dorit să împărtăşească pasiunea și cu alţi mici agricultorii sau pasionați.

Plante Lavanda relaxare

Ne mândrim că facem echipă și treabă faină cu:

Și după ani de zile, cu o mare parte din ei am devenit prieteni.

O campanie nouă? Hai să vorbim marketing!


Întrebări și răspunsuri

În funcție de profilul și situația curentă a afacerii, o campanie poate implica multiple canale și tipuri de campanii, o varietate de materiale creative (imagini, video-uri, infografice, articole), dar și bugete flexibile. Dacă nu ești sigur(ă) de ce ai nevoie, poți beneficia de o discuție de 30-45 min, complet gratuită, iar dacă mai ai nevoie de informații suplimentare, un audit online ți-ar putea furniza o mare parte din răspunsuri.

Din nou, în funcție de tipul afacerii și alți parametrii, o campanie pornește, estimativ, de la un minim de 1000 RON/canal/lună, cu bugetul și managementul inclus, și poate scala în funcţie de potențial, obiective și rezultatele obținute la câteva mii sau zeci de mii lei lunar.

În funcţie de obiectivele campaniei, în general primele rezultate se pot vedea chiar și în prima zi de la lansarea ei. Spre exemplu, în cazul unei campanii de trafic pe Google Ads sau Facebook Ads, dacă reclama nu încalcă nici o politică sau restricție, s-ar putea să apară rezultate chiar în cateva ore.