Servicii Google Ads – management complet al campaniilor

Facem echipă cu tine și ne ocupăm până în cel mai mic detaliu de administrarea lor

Optimpro – agenție Google Ads focusată pe rezultate

Având peste 10 ani de experiență în implementarea și optimizarea site-urilor, testarea instrumentelor de marketing oferite de Google a fost doar la o „aruncătură de băț”. Începând cu AdSense și monetizarea traficului pe diferite site-uri, evident, următorul pas a fost testarea Google Ads. Și aşa am ajuns să implementăm primele campanii, să le optimizăm, să tot meșterim la cuvinte cheie și ulterior să facem managementului primelor campanii și pentru clienți. 

Servicii management campanii Google Ads

Google Ads înseamnă mai mult decât o simplă reclamă plătită, lansată și lăsată de izbelişte. Doar o campanie bine pusă la punct, gândită și țintită poate aduce rezultate la costuri reduse, implicit și un randament bun al bugetului investit.

O agenție cu experți și specialiști Google Ads te poate ajuta să îţi promovezi serviciile şi produsele în topul căutărilor Google, prin campanii targetate exact pe profilul afacerii.

Iată și niște cifre estimative raportate la campaniile implementate în decursul anilor:

0+ Campanii
Lansate și administrate până acum
0+ Cuvinte cheie
Monitorizate, optimizate și bibilite la foc continuu
0+ Buget administrat
Milioane EUR anual
0+ Cafele consumate
Experți cappuccinologi

Cum decurge managementul unei campanii Google Ads?

Iată câţiva paşi pe care îi parcugem de ficare dată în lansarea unei campanii Google Ads, fie de sine stătătoare sau integrată într-o campanie şi strategie generală:

setup-gratuit-google-adwords

Căutăm în stele, cești de cafea și ne holbăm la semne și date despre prezența ta online. Analizăm găselnițele și pe baza lor vom stabili strategia pentru campanie.

Pentru că nu tot timpul e imperativ să reinventezi roata, e suficient să studiezi și înțelegi cine este și ce face concurența. Evident, nu trebuie să te obsedeze, dar de luat aspectele pozitive și date esențiale strategiei, nu a stricat nimănui.

Stăm și clocim planul de bătaie pentru a ne asigura că știm ce facem. Desigur, îl facem doar la nivel macro și pe termene scurte, pentru că din experiență știm ca va trebui ajustat în funcție de anumiți factori externi sau interni, dar nu strică totuși o direcție sau definite obiectivele.

Ulterior definirii în linii mari a strategiei, chițibuşerim setările tehnice necesare şi implementăm pas cu pas primele seturi de reclame pentru a le testa.

Este partea cea mai interesantă. Testăm constant cuvinte cheie noi, anunțuri, audiențe, imagini și ajustam bid-urile pentru cuvintele cheie sau conversii. Astfel ne asigurăm că treaba merge ca unsă.

Îți punem la dispoziție un raport detaliat despre cum performează campania ta și comunicăm constant despre evoluția campaniei.

Ești pregătit(ă) să îți dezvolți afacerea prin campanii Google Ads? Hai să le implementăm împreună. Contactează-ne pentru mai multe detalii.

Ce este Google Ads?

Arhicunoscutul Google AdWords, recent devenit Google Ads, este un instrument și o modalitate rapidă de promovare online și implicit de a aduce un număr sporit de vizitatori şi clienți potențiali pe website, cât și a creșterii vizibilităţii produselor şi serviciilor oferite, prin anunţuri PPC (plata per click) sau PPM (plata la o mie de impresii) afişate în urma căutării în Google Search, rețeaua Display sau site-uri partenere. Poți să descoperi aici mai multe despre Google Ads.