hello@optimpro.ro

Marketing Online și Web design în Constanța

Descoperă împreună cu noi soluţia optimă pentru afacerea ta!

Un proiect nou?
Hai să stăm de vorbă!


De ce ai nevoie de Consultanţă?

Știm, online-ul nu este chiar ușor. Deși pare la îndemâna oricui, când vine vorba de a alege cele mai bune opțiuni pentru afacerea ta, lucrurile se complică. Suntem aici pentru a te îndruma în găsirea celor mai bune soluții online.

O agenție de marketing online și web design

Născută din pasiune pentru mediul digital.

200+

Proiecte finalizate

>10M €

Buget administrat

15+

Ani experiență
în online

Ne mândrim că facem echipă și treabă faină cu:

Alătură-te și tu unei liste selecte de afaceri de succes.

Întrebări frecvente

O agenție de marketing online se specializează în crearea, implementarea și gestionarea strategiilor de marketing pentru promovarea produselor sau serviciilor altor afaceri. La Optimpro, oferim servicii de marketing online și dezvoltare web, gândim campanii cu scopul final de a-ți îmbunătății vizibilitatea afacerii tale, să atragă vânzări și, în final, să generăm creștere.
E greu! Dar, desi nu iți putem garanta 100% că iți vei scoate investiția, am dezvoltat un mod de lucru care oferă, atât oricărei afaceri cât și nouă să testăm rapid “apele” și să extragem datele necesare pentru a putea înțelege daca sunt șanse de reușită.
Depinde! Ce scop serveste acel website? Este magazin online sau site de prezentare sau doar un simplu landing page? Pretul poate varia de la 500 EUR pana la 50 000 EUR. Ai nevoie de un website? Hai sa stam de vorba si vom gasi cea mai buna solutie.
Din nou, în funcție de tipul afacerii și alți parametrii, o campanie pornește, estimativ, de la un minim de 2500 RON/canal/lună, cu bugetul și managementul inclus, și poate scala în funcţie de potențial, obiective și rezultatele obținute la câteva mii sau zeci de mii lei lunar.
În funcție de profilul și situația curentă a afacerii, o campanie poate implica multiple canale și tipuri de campanii, o varietate de materiale creative (imagini, video-uri, infografice, articole), dar și bugete flexibile. Dacă nu ești sigur(ă) de ce ai nevoie, poți beneficia de o discuție de 30 min, complet gratuită, iar dacă mai ai nevoie de informații suplimentare, un audit online ți-ar putea furniza o mare parte din răspunsuri

În funcţie de obiectivele campaniei, în general primele rezultate se pot vedea chiar și în prima zi de la lansarea ei. Spre exemplu, în cazul unei campanii pe Google Ads sau Facebook Ads, dacă reclama nu încalcă nici o politică sau restricție, s-ar putea să apară primele clickuri chiar în cateva ore.

Daca ne referim la rezultate ca fiind vanzari, este putin mai greu de anticipat, pentru ca depinde de mai multi factori.

Timisoara
Bucuresti
Constanta

Telefon

Timişoara

Bucureşti

Constanţa

Social Media