hello@optimpro.ro

Servicii UX / UI Design

Experiențe și design centrate pe nevoile utilizatorilor tăi. Desenăm interfețe care spun o poveste.

Wow prin UX și design UI cu focus pe utilizator.

Interfețe captivante, vizual remarcabile și intuitiv create.

Research UX

Descoperă insight-uri, îmbunătățește experiențele. Research UX pentru o înțelegere mai profundă. Dăm valoare designului prin strategii axate pe utilizator.

Schițe Și Conceptare

Conturează-ți viziunea în realitate cu wireframing precis. De la concept la claritate, conturăm ideile tale pentru experiențe digitale fluide. Design-ul viitorului, fără efort.

Design UI

Punem cap la cap toate datele și pregătim interfețe vizual captivante care atrag utilizatorii. Soluții de design intuitive cu impact în lumea reală.

Procesul Nostru UX/UI

Călătoria de la concept la interfața finală, prin procesul nostru de design.

Întrebări frecvente

O agenție de marketing online se specializează în crearea, implementarea și gestionarea strategiilor de marketing pentru promovarea produselor sau serviciilor altor afaceri. La Optimpro, oferim servicii de marketing online și dezvoltare web, gândim campanii cu scopul final de a-ți îmbunătății vizibilitatea afacerii tale, să atragă vânzări și, în final, să generăm creștere.
E greu! Dar, desi nu iți putem garanta 100% că iți vei scoate investiția, am dezvoltat un mod de lucru care oferă, atât oricărei afaceri cât și nouă să testăm rapid “apele” și să extragem datele necesare pentru a putea înțelege daca sunt șanse de reușită.
Depinde! Ce scop serveste acel website? Este magazin online sau site de prezentare sau doar un simplu landing page? Pretul poate varia de la 500 EUR pana la 50 000 EUR. Ai nevoie de un website? Hai sa stam de vorba si vom gasi cea mai buna solutie.
Din nou, în funcție de tipul afacerii și alți parametrii, o campanie pornește, estimativ, de la un minim de 2500 RON/canal/lună, cu bugetul și managementul inclus, și poate scala în funcţie de potențial, obiective și rezultatele obținute la câteva mii sau zeci de mii lei lunar.
În funcție de profilul și situația curentă a afacerii, o campanie poate implica multiple canale și tipuri de campanii, o varietate de materiale creative (imagini, video-uri, infografice, articole), dar și bugete flexibile. Dacă nu ești sigur(ă) de ce ai nevoie, poți beneficia de o discuție de 30 min, complet gratuită, iar dacă mai ai nevoie de informații suplimentare, un audit online ți-ar putea furniza o mare parte din răspunsuri

În funcţie de obiectivele campaniei, în general primele rezultate se pot vedea chiar și în prima zi de la lansarea ei. Spre exemplu, în cazul unei campanii pe Google Ads sau Facebook Ads, dacă reclama nu încalcă nici o politică sau restricție, s-ar putea să apară primele clickuri chiar în cateva ore.

Daca ne referim la rezultate ca fiind vanzari, este putin mai greu de anticipat, pentru ca depinde de mai multi factori.

Un proiect nou ? Hai să stăm de vorbă!

Dă-ne cât mai multe detalii legate de proiectul tău și/sau serviciile pentru care ai nevoie de informații.

Telefon

Timişoara

Bucureşti

Constanţa

Social Media

Timisoara
Bucuresti
Constanta