hello@optimpro.ro

Portofoliu

Magie interactivă! Transformă-ți ideea într-o prezență online de top. Vezi o mică parte din proiectele dezvoltate de noi.

Te muti.ro: Mutări ușoare pentru toți.

Provocarea: să creăm un website atractiv atât pentru companiile interesate de relocări, cât și pentru familiile care planifică mutări rezidențiale.

Soluția: un site ușor de folosit, cu îndemnuri clare la acțiune și secțiuni dedicate fiecărui serviciu. Imagini captivante care evidențiază profesionalismul Te-muti.

Rezultatul? O experiență mai plăcută pe website, care a condus la un client mulțumit și la o rată de conversie mai mare.

JustFit Romania: Te motivează să te apuci de fitness.

Obiectivul fost să dezvoltăm un website care să genereze clienți potențiali (leaduri) pentru JustFit Romania, o sala de antrenamente cu Stimulare Electrică Musculară (EMS).

Am creat un website plin de energie, care reflectă natura revigorantă a antrenamentului EMS. Designul modern redă spiritul JustFit România, cu elemente vizuale care transmit ideea forță. Website-ul este ușor de folosit și informativ,astfel vizitatorii sunt încurajați să descoperă mai multe despre EMS și să aleagă antrenamentul potrivit.

Rezultatul: designul atrăgător și îndemnurile clare la acțiune ale website-ului sunt menite să capteze atenția potențialilor clienți și să-i transforme în leaduri pentru JustFit Romania.

Energy Games Arcade: Distracție pentru toate vârstele!

Ne-am alăturat prietenilor de la Energy Games pentru lansarea noii lor filiale dedicate jocurilor arcade. Provocarea?

Să creăm o identitate de brand unică și un website cool, care să pulseze cu energie și distracție.
Soluția: am dezvoltat un design îndrăzneț și jucăuș, care reflectă spiritul clasic al jocurilor arcade.Website-ul invită vizitatorii să se cufunde într-o lume plină și energie, oferind totodată o platformă pregătită pentru viitoarea integrare a unei aplicații.

Rezultatul? Un website care pune in lumina jocurile arcade disponibile și pregătește scena pentru o experiență digitală și mai atractivă.

Ellyse Management: Comunicare si PR pentru branduri de top

Am dezvoltat un website sofisticat care să reflecte prestigiul și rafinamentul agenției Ellyse, specializată în PR & comunicare, evenimente VIP și management al modelelor.

Cu un design minimalist și imagini high-end, experiența de utilizator este una intuitivă, iar layout-ul elegant pune in lumina expertiza agenției cu focus pe generare de leduri.

Rezultatul este un website care emană lux și rafinament, atrăgând clienți premium și consolidând imaginea de top a agenției Ellyse în domeniul său.

Telefon

Timişoara

Bucureşti

Constanţa

Social Media

Timisoara
Bucuresti
Constanta